AQUA Travel Utazási Iroda - Madeira utazás

AQUA Travel Utazási Iroda - Minden, ami Portugália - Madeira utazás

9600 Sárvár, Hunyadi u. 11. Tel: 95 / 320 578 Fax: 95 / 520 625 E-mail: office@aquatravel.hu

Kirándulások Madeira szigetén

Helyi partnerirodánk által szervezett, garantált - angol nyelvű - fakultatív kirándulásokra előre befizethet irodánkban.

Funchal-on kívüli szállodákból (Monte, Canico) történő foglalás esetén 12,- EUR / fő felár fizetendő.

Eira do Serrado - Monte

fél napos kirándulás

Az egyik legkedveltebb félnapos kirándulás, melynek első megállója Pico dos Barcelos - fantasztikus kilátással Funchal-ra. Ezt követően az 1094 méter magas Eira do Serrado-ra felérve, az öreg kráter belsejében fekvő kis falu Curral das Freiras lélegzetelállító látványa tárul elénk. Visszafelé Monté-ban lehetőség nyílik a híres nyári szánkó, a 'toboggan' kipróbálására egészen le Livramento-ig.

MINDEN SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN
Részvételi díj: 20,- EUR / fő

Keleti szigettúra: Camacha - Santana - Machico

egész napos kirándulás ebéddel

Az egész napos kirándulás a sziget keleti felébe vezet. Camacha elsősorban a kosárfonó kézművesek munkáiról ismert, majd a sziget második legmagasabb pontjáról (Pico Arieiro - 1.810 m) vetünk pillantást a környező, lenyűgöző hegyekre, völgyekre. Ribeiro Frio-ban, a Nemzeti Parkban pisztráng telepre látogatunk, majd Faialon keresztül érkezünk meg Santana világszerte ismert háromszögletű házaihoz. Ebéd után visszaindulunk Funchalba. Útközben 670 m magasból (Portela) gyönyörködhetünk az északi part sziklaképződményeiben, majd Machico településen át - (ahol az első felfedezők szálltak partra) térünk vissza Funchalba.

MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN ÉS VASÁRNAP
Részvételi díj: 45,- EUR / fő

Nyugati szigettúra: Camara de Lobos - Porto Moniz

egész napos kirándulás ebéddel

Az egész napos kirándulás a sziget nyugati felébe kalauzolja az érdeklődőket: elsőként látogatás egy tipikus halászfaluban (Camara de Lobos) - ahova Sir Winston Churchill is többször ellátogatott -, majd a Cabo Girao sziklafokról csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Az 1400 m magasságban lévő Paúl da Serra fennsíkon folytatjuk utunkat Porto Monizba, ahol a vulkáni kőzetekből természetes tengervízzel teli fürdésre alkalmas medencék képződtek. Innen alagutakon, vízesések mellett közvetlenül a sziklás part mentén haladva érkezünk meg Sao Vicentebe. Ebéd után az egyedülálló Laurissilva erdőn át Encumeada-ba érkezünk, ahonnan a sziget északi és déli partja egyszerre látható.

MINDEN KEDDEN ÉS SZOMBATON
Részvételi díj: 45,- EUR / fő

Madeira folklÓrest vacsorÁval - Funchal by night

Egy helyi étteremben felszolgálják a sziget egyik specialitását, az "espetada"-t. (nyílt tűzön, nyárson sült fűszerezett marhahús) Az est folyamán folklór műsor és madeirai dalok gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról. Vacsora után az éjszakai Funchal megtekintése egy kilátóról.

MINDEN PÉNTEKEN
Részvételi díj: 35,- EUR / fő

Porto Santo sziget

egÉsz napos kirÁndulÁs ebÉddel

Madeirától 40 km-re északra az Atlanti-óceánon található Porto Santo szigete: 9km hosszú finom aranysárga homokú tengerparttal - Madeira szöges ellentéte. Transzfer a szállodából a funchali kikötobe. Kb. 2,5 órás hajóút Porto Santo-ig. Érkezés után rövid látogatás a szigeten: Portela kilátó- ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az öbölre; Serra de Fora, Serra de Dentro és a sziget északi oldalának megtekintése, majd a Pico do Castelo kilátó - csodálatos panorámával a városra és a repülőtérre. Útközben ebéd (italt tartalmaz), délután fürdési, napozási lehetőség, majd visszautazás Madeira szigetére.

MINDEN SZERDÁN
Részvételi díj: 99,- EUR / fő

A Porto Santo-i kirándulás esetén üzemanyagfelár fizetendő, melynek összege havonta változhat. (kb. 10,- EUR / fő)

RabaÇal & 25 ForrÁs

egész napos kirándulás

Madeira szigetét behálózó levadák (mesterségesen kiépített öntözőcsatornák) mentén vezető kirándulások rejtett tájakra vezetnek, lélegzetállító természeti szépséget tárva fel a kirándulók előtt. Az egész napos program kb. 3 órás sétával két levadát két össze örökzöld tájakon, a Rabaçal vízeséséhez és a 25 forráshoz vezeti el a kirándulókat. Felejthetetlen élmény!

Részvételi díj: 36,- EUR / fő
Részvételi díj (pick-nick csomaggal): 45,- EUR / fő

VitorlÁzÁs katamarÁnnal az Atlanti-ÓceÁnon

FÉL napos kirándulás

Részvételi díj: 36,- EUR / fő

[ megrendelés ]

[ vissza ]

[ vissza ]

2010-2015 © AQUA Travel Utazási Iroda, Minden ami Portugália

Copyright © AQUA Travel All Rights Reserved